Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Protože jak bolševismus, tak nacismus jsou bezprostřední součástí mentální výbavy českého národa. Amputace těchto věcí z těla českého národa je prostě nemožná bez naprosté apokalypsy. Apokalypsu si nikdo nepřeje, tak se musí žít s prezidentem komunistou a neustálým vymektáváním třetiříšské propagandy

2 0
možnosti
VK

Motto autora pod fotografií, je jaksi v rozporu s názory vyjádřenými v příspěvku.

4 0
možnosti
PL

P16e87t20r 21L40u43k61e58š

5. 2. 2023 21:03

Dobře si pamatuji ten "statečný odpor" dnešních antikomunistů před listopadem 1989. Statisícové davy to tedy nebyly:-) Pavel na rozdíl od jiných vrátil knížku, nehrál si na nového demokrata a nezprivatizoval žádné majetky. Zároveň odváděl zatraceně dobrou práci v armádě a prokázal osobní statečnost tam, kde se střílelo.

10 2
možnosti
Foto

J38a24n 64H23i61n69k

5. 2. 2023 20:42

Jednoduché. Protože kdyby tenkrát nebyli s komunisty zadobře, neměli by v devadesátých letech nadějné vstupní podmínky pro další politickou kariéru. To se týkálo i Havla a nekomunistů, kteří museli v době revoluce už něco znamenat nebo vynikat mezi psychopaty.

1 3
možnosti
Foto

Kariéra Pavla byla tvrdě vydřená a nedostal nic zadarmo.

2 0
možnosti
VF

Já jen k tomu "SUV Ukrajince".

Byla tu mladá, hezká blondýnka, měla SUV a velkou díru v zemi po jejím domu, víc už neměla nic.

6 0
možnosti
AT

Taky jsem se nad tím pozastavil. A přemýšlím, že si pořídím do rezervy nějakého starého Favorita. A své staré BMW nechám doma, kdybych musel prchnout do Německa před rusko-slovenskou ofenzívou. nebo myslíte, že na západ od nás závist a uprděnost neexistuje?

3 0
možnosti
Foto

Protože jste sám neměl odvahu kandidovat.

Jenom definici: komunistu nedělá rudá knížka, ale rudý mozek. Rv

8 5
možnosti
JD

;-D;-D;-D

Ještě loni se zde psalo: jednou komunista navždy komunista!

Dnes už to ale nevyhovuje, tak se píše něco jiného, že?

Prostě opětovné převlečení kabátů.RvRvRv

8 2
možnosti
Foto

Český národ zatím přežil všechno, věřím, že přežije i hlupáky. Smůla je v tom, že lidí je na světě hodně, ale hlupáků je ještě víc.

1 0
možnosti
Foto

Pavel od roku 1989 není členem KSČ. Tedy nikdo, kdo jej volil nevolil komunistu.

5 5
možnosti
JD

Ona ta KSČ tak nějak zanikla a vznikla KSČM.

Jinak se snažíte velice urputně vymazat mládí pana Pavla. Jen nevím ,jestli o to stojí!

3 5
možnosti
MK

Komunistu nediagnostikuji podle rudé knížky před 35 lety, ale podle jeho činů. Pavel svými činy vylepšil renomé naší země a já ho rozhodně nevnímám jako komunistu. Naproti tomu o Babišovy zlodějny a činy vůbec by se měl zajímat prokurátor.

A tím zabrnkáním na strunu závisti (Ukrajinec v SUV) jste tomu všemu nasadil korunu. Autore, já vás sice osobně neznám, ale váš projev se nápadně podobá těm komunistům.

7 3
možnosti
PZ

Pane Závorko, Vás je v současné profesi škoda, génius, který již dle registrační značky na automobilu pozná zda je to uprchlík a jaké dávky čerpá si zaslouží post poradce.....

5 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Seznam rubrik