Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Souhlas R^ Tímto krokem je z prachsprostého zloděje dělána oběť. Hnus...

1 0
možnosti
VR

Já si tohoto pána pamatuji z počátku devadesátých let kdy vedl v s červeným motýlkem po Václaváku několik stovek pánů v bílých pláštích na jakousi demonstraci. Tehdy prosazoval poplatek u lékařů ve výši 100 Kč s tím, že (zbytečná) návštěva doktora musí pacienta bolet. To byl v dresu ODS. Pak spolu s Jiřím Diensbierem přesedlal do slepence Svobodných demokratů a Liberální strany národně sociální (SD-LSNS). Poté co národní socialisti zaplatili dluhy svobodných demokratů a ocitli se téměř na mizině, zůstal načas nestraníkem, aby s větší slávou se ocitl u sociálních demokratů. Jeho vystoupení spolu s Haškem a Sobotkou bývaly ukázkou toho jak má vypadat demagogie. Jak vidět, přes drobný přešlap a krátký pobyt v base, nemíní se jen tak vzdát dalších příležitostí. Ten ombudsman - to je jen taková legrace, že? Nebudou spolu s Kájínkem kandidovat na prezidenta? To by teprve bylo něco, že!? Ostatně, kdož ví?!

16 0
možnosti
JK

Až budete dlouho sedět u lékaře v čekárně, vzpomeňte na Davida Ratha, kolik ten toho musel odsedět.

4 0
možnosti

A dobře mu tak. Měl dostat ještě víc.:-/

5 1
možnosti
JN

Prostě zírám... A to podle něj v kriminále jsou samí slušní lidé, tu bankéř, tu továrník....;-D taková veselá, pionýrská parta. No a já jsem dál v ilegalitě a prakticky mohu jen do práce, obchodu a domů - a nikde se netoulat....

9 0
možnosti
JV

J77a58n 76V61ě51r84n26ý

19. 1. 2022 9:15

Věznice jsou plné "neprávem odsouzených utlačovaných obětí systému" a vězni se mezi sebou o tom navzájem utvrzují.

0 0
možnosti
Foto

Prohnilý systém upřednostňuje do privilegovaných funkcí, prohnilé osobnosti. S tím se opravdu nedá nic dělat, protože to je jeho systémová vlastnost.

9 4
možnosti
MM

Zapomněl jste dodat své oblíbené, že je to totalitní! ;-D.

7 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^ Na druhé straně bych pane Závorko toto gesto nepřeceňoval.

2 1
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Seznam rubrik