Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vladimír Putin je TOP špičkový státník a jako takový řeší důležitější věci než takové banality, jaké jste zde popsal. Ty hlouposti zajímají jen Vas, Vladimíru Vladimirovici jsou ukradené !

3 9
možnosti
Foto

Jen sleduji, jak naprosté nuly štěkají na Putina jako vzteklí ratlíci...

4 10
možnosti
JF

Jeho Vysokoprevoschoditělstvo a Blahorodí, Vožď vsjej bolšoj Rossiji rasPutin se v nedávném státnickém projevu vyjádřil o malých zemích co poštěkávajících psících, kterým nepřekročitelnou červenou linii určí podle svého uvážení samo Rusko, čili On sam lično. Otlično, aplodisment, ljubymij Vožď! První má myšlenka byla, kolikže je zde pořád možno vidět lokajských psích typů vděčných za kopanec určující čoklisku místo za oružjom, a ochotných tu nohu za kopanec ještě olízat. A pak jsem si vzpomněl na dobu WWII. a goebelsovské vysílání z Berlína, v němž hrál význačnou roli jakýsi Wiliam Joyce, Brity přezdívaný Lord Haf Haf, autor nadávky "Tobrucké krysy". Není podstatné, kdy a jak skončil, ale skončil spolu s německou Třetí říší. Tak nevím, kdo je ruský Haf Haf, ale ruský národ, obyčejní Rusové, si určitě nezaslouží bolševické tyrany Džugašwiliho, Brežněva, ani postbolševického raspuťpuť Pútina a jeho Zacharovovou. To, čemu se u nás říká demokracie má spoustu iritujících chyb, ale je pro obyčejné lidi nesrovnatelně lepší než rudý, nebo žlutý totalitářský bolševismus, po kterém se ještě mnoha zdejším lokajským čoklím dušiškám ukrutně stýská - ale stále doufám, že i na ruské i čínské Haf Hafy, dle rčení "všeho do času", jednou trhne! Lokajská čokliska, můžete začít štěkat! Haf Haf! :-P

6 0
možnosti
Foto

Stačí titulek článku, který hovoří za vše:

Drzost Putina nezná hranic

Ukrajinci, Gruzínci ... ti všichni vědí o čem to je. A tykadla vystrkuje dál.

6 3
možnosti
Foto

I97v34o 81C90i64l41i65c17h

27. 4. 2021 20:57

Fakt, že je Miloš Zeman proruská onuce není překvapení. Ale překvapuje mne kolika lidem by se zde zase líbila okupace rusáky ;-€

12 2
možnosti
AK

Konfrontace s definovaným nepřítelem či alespoň „bezpečnostní hrozbou“ vyhovuje dnešní opozici.

Slibuje si od toho především vyvolání strachu, nikoli ovšem z Ruska, ale z důsledků „nežádoucích“ postojů v oblasti politické, právní, etické, ekonomické, kulturní i jiné. Velmi mírné „vybočení“ prezidenta z jednotné interpretace získaných informací ji proto rozběsnilo skoro až k nepříčetnosti. Jenže pravda nemusí být zrovna to, co říkají unisono politici, v tom má Miloš Zeman jednoznačně pravdu. Za postoj, který je nevyslovenou, ale dobře patrnou obhajobou kritického racionálního myšlení proti slepé víře vynucované fanatickou ideologickou inkvizicí, si jej vážím.

5 6
možnosti
Foto

O opozici , o níž píšete, jsem zatím neslyšel. Ani o jmenovci našeho prezidenta, který podle Vás mírně vybočil.

2 1
možnosti
TL

Souhlas R^R^R^

a slabomyslných komentářů si nevšímejte... Které, že to jsou? Však ona se potrefená drůbež ozve.

5 0
možnosti
ZD

...."zpochybnila vše, co doložili pracovníci naší rozvědky "

Abych něco neopomněl nebo nezanedbal a neudělal si špatný dojem - prosím o bližší informaci, kde mám hledat to, co doložila rozvědka. V takovém podání a rozsahu, aby tomu bylo možno uvěřit. Děkuji předem za vaší snahu.

4 5
možnosti
KT

Rozvědka doložila, že sklad ve Vrběticích vyhodili do vzduchu Rusáci.

Co se Vám na to nelíbí, pane Dando?

12 2
možnosti
JH

J85a79n 77H80y92n55e97k

27. 4. 2021 19:23

To byl zase blabol.

5 3
možnosti
Foto

Můj pes také nerozumí psanému textu. Přesto se chová slušně.

7 1
možnosti
PB

P41e23t65r 67B43u23r90i96a58n

27. 4. 2021 19:17

Miloš Zeman o sobě skromně prohlásil, že je prezidentem spodních 10 milionů občanů. Ale skromně přitom zamlčel, že je zároveň i lokajem 145 milionů občanů a to je už obrovský díl zodpovědnosti.

12 2
možnosti
LK

L19u44b38o54š 20K81r74i22m62l

27. 4. 2021 19:08

Pan Kocáb byl tváří a ne organizátorem odsunu.

7 4
možnosti
Foto

Sprostá a pitomá lež!!

4 2
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Seznam rubrik