Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Vláda nás bere jako nesvéprávné, nebo chudé duchem

Dnes jsem dostal dopis od své zdravotní pojišťovny a pořádně mě nadzdvihl, stejně jako zprávy v televizi či novinách. Pojišťovana na celé stránce popisuje zcela nesporné výhody očkování proti covidu-19 s ujištěním, že    

jsme v rukou opravdových odborníků, kteří nám podávají vyčerpávající informace. A dále jsem četl: "...nenechte se prosím ovlivnit dezinformacemi o vakcinaci."

Podle odborníků není pravda, že je vakcína nedostatečně prověřená, protože byla vyvinuta příliš rychle atd. Vědom si toho, že za své zdraví si zodpovídám sám tím, jak přemýšlím a žiji, a o všem podstatném a důležitém hledám dostupné informace.

(Všechno, co zde uvádím jsou moje osobní názory a můj osobní pohled na věc, ke kterému jsem si došel za 65 let mého života, kdy jsem se naučil nevěřit všemu, co nám kdo vnucuje, byť to obléká do jakkoliv líbivého hávu - ale hledám souvislosti, jak co je a proč to tak je. Nečekám, kdo mě zvenku ´spasí´, zodpovědně se o své zdraví snažím vlastním přičiněním: nekouřím, nepiji alkohol, jím zdravě, sportuji, žiji pěkné vztahy... To je cesta ke zdraví. Ne píchnutí - a tím že budeme zdraví).

Žijeme ve světě informací a tak díky internetu a sociálním sítím se mohu dopídit pravdy, ale zcela jiné než jakou nás celý den masíruje a obtěžuje naše vláda a její pochybní odborníci. A pokud mám všech pět pohromadě, jasně vidím, že dezinformace, polopravdy a úplné lži tu produkuje naše vláda a jí podřízená ministerstva. A pokud náhodou promluví opravdoví odborníci MUDr. Peková či MUDr. Hnízdil, jsou označeni za kontraverzní a jsou mazáni z internetu.

Je to jako když zloděj křičí, chyťte zloděje. Hitler a Goebbels naočkovali svůj národ svou zvrhlou propagandou a mělo to nedozírné následky, ale dnešní lídři u nás i v jiných zemích jdou ještě dál a k propagandě přidali fyzické očkování lidí látkou, o které se v odborném světě prakticky nic neví a neštítí se tam zahrnout i děti, naši budoucnost.

Josef Mengele zvrhlý nacistický lékař prováděl očkování a pokusy na lidech, což odsoudil celý svět, ale dnes se podobné zvěrstvo děje masově pod taktovkou vlád celého světa. V Dánsku se zrušila všechna opatření – začali fungovat jako dřív. Jsme my Češi snad horší nebo hloupější než Dánové a necháme tu beztrestně vládnout a roztahovat se hrstku bezohledných lidí? Nebo v Dánsku mají jen méně chamtivé vládce?

Jsem opravdu zvědavý, jak se zachová náš národ v nadcházejících volbách. Snad lidem už konečně došlo, že naše vláda nás před ničím neochránila, naopak, vytvořila astronomický dluh a nesmyslnými nařízeními a zákony ožebračila lidi a očkováním ohrožuje zdraví celého národa. Jsme svéprávní lidé a tak bychom se měli především spoléhat na svůj úsudek a přidat nápovědu našeho svědomí a ne bez přemýšlení věřit tomu co nám předkládají mocní jako jedinou pravdu. Stačí se jen podívat, kdo z toho má profit, ale zcela jistě vím, že my lidé to nejsme. Kdo stojí o to poznat pravdu ten se musí snažit, těm pohodlným tu svou pravdu podstrčí a ta pravda je bohužel výhodná pro ně.

Je to jako vždy na nás obyčejných lidech, co ještě si necháme líbit, nechat se zotročit a připravit o vzácnou svobodu, o zdraví, nebo odmítnout všechny ty nesmyslné zákazy znesnadňující setkávání lidí, sport, cestování, odmítneme ze všech stran podbízené očkování, povinné testování zdravých lidí, roušky.

A zcela neuvěřitelné selektování lidí na ty zdravé, neočkované a tudíž hodné zavržení a ty očkované, opakovaně nakažené i přes vakcinaci, ale hodné ovečky co poslouchají svého pána.

Češi vždy byli chytrý národ, který si dovedl poradit a přežil všechny diktátory a samozvané vládce. Lidé sami si mohou ochránit své děti, jejich i naše zdraví a svobodu. Nelze spoléhat na moudrost a prozíravost těch u moci, neboť tam není a nikdy nebyla. Masaryk a Havel byli osobnosti,  s vysokým morálním kreditem, o kterém si dnešní mocipáni mohou nechat jenom zdát. K moci se vždy drali ti bezohlední lidé toužící po moci a vlastním prospěchu. Jsou mnohdy ověnčeni různými tituly, ale to co vytváří hodnotný život: moudrost a láska v nich rozhodně není.

Milionáři u moci mají peněz na několik životů a přesto stále nemají dost, ale my ostatní díky nim a jejich poskokům budeme léta platit obrovské dluhy a k tomu budeme mít podlomené zdraví díky jimi prosazované vakcíně.

Je jen na nás, komu budeme věřit a koho za pár dní volit. Nechat či nenechat se očkovat je možná jedno z nejdůležitějších rozhodnutí v našem životě. Rozhodujeme o našem zdraví, ale i o zdraví našich dětí. A při volbách rozhodneme o tom, jestli budeme stále tím poslušným stádem ovcí , nebo těmi co si sami rozhodnou jak budou žít a koho mít ve vládě. Aby se nemuseli za ty u moci stydět, a bát se, co zase vláda vymyslí.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miloslav Závorka | sobota 4.9.2021 10:35 | karma článku: 23,20 | přečteno: 531x
  • Další články autora

Miloslav Závorka

Bude díky našim politikům už zítra mobilizace?

Při každé těžké nemoci si člověk musí přehodnotit žebříček svých vlastních hodnot, aby se uzdravil. Dnes, kdy je nemocná celá doba i planeta, je také nutné přehodnotit naše priority, aby lidstvo nebo národ vůbec přežily. Nastala

28.2.2023 v 12:05 | Karma: 7,61 | Přečteno: 95x | Diskuse

Miloslav Závorka

Zase musíme číst mezi řádky

Všichni lidé, co zažili vládu komunistů, si jistě dobře pamatují, že každý člověk, co se nechtěl zbláznit, nebo rezignovat pro zdánlivou bezvýchodnost situace, musel umět číst mezi řádky. Jinými slovy: dělat vlastní selekci všeho,

27.2.2023 v 10:37 | Karma: 34,41 | Přečteno: 1044x | Diskuse| Společnost

Miloslav Závorka

Bude mít Česká republika druhý vítězný únor? Všichni s jiným pohledem na věc budou umlčeni

Kroky naší povedené vlády k urychlenému přijetí zákona o dezinformacích tomu nasvědčují. Každý, kdo nebude souhlasit s oficiálním názorem naší vlády a jí pověřených ́odborníků ́, bude odstřižen od internetu.

16.2.2023 v 18:35 | Karma: 35,19 | Přečteno: 944x | Diskuse

Miloslav Závorka

Proč český národ opakovaně volí za prezidenta komunistu?

Jsme snad jako národ stádo hlupáků? Nepamatujeme si, co bylo před rokem 89? V 89. jsem byl prvně v životě hrdý,

5.2.2023 v 18:38 | Karma: 24,44 | Přečteno: 618x | Diskuse| Společnost

Miloslav Závorka

Čemu všemu jsou lidé ochotni věřit

Podzim 2022 byl alespoň podle našich politiků a zdravotních expertů, pověřených vládou, označován za temný soumrak lidstva, rovnající se málem Biblické potopě světa. Lidé budou umírat po stovkách, a kdo nebude ochráněn

8.1.2023 v 14:15 | Karma: 18,58 | Přečteno: 526x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Ukrajinu překvapila míra neúspěchu raket z KLDR, selže až polovina z nich

16. května 2024  21:15

Severokorejské rakety krátkého doletu KN-23, které Rusko používá ve válce na Ukrajině, vykazují...

Rusko nemá na průlom u Charkova dost lidí, Ukrajinci se udrží, řekl velitel NATO

16. května 2024  20:19,  aktualizováno  20:46

Ruská armáda nedisponuje dostatečným počtem vojáků k dosažení strategického průlomu v oblasti...

Politik má chodit mezi lidi. Fiala po útoku na Fica nezmění své návyky

16. května 2024  20:34

Po středečním útoku na slovenského premiéra Roberta Fica se Petr Fiala nechal slyšet, že nebude...

Po útocích přišel atentát a výhrůžky smrtí. Evropu děsí násilí před volbami

16. května 2024  20:27

Atentát na slovenského premiéra Roberta Fica vyděsil evropské politiky. Bojí se, že nadcházející...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Seznam rubrik