Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J10a50n 60M89a25r75e68k

6. 2. 2023 20:02

Odpověd najdete hned v první větě.

0 0
možnosti

Nevím nic o tom, že by byl zvolen Josef Skála, nebo Vojtěch Filip.:-P

1 0
možnosti
Foto

A volil jste do senátu paní Kovářovou? I ona kandidovala do KSČ v r. 1987. :-)

0 0
možnosti
Foto

J27a61n 75S78v43a79t52e35k

6. 2. 2023 10:59

Tak si to shrňme - vadí vám, že jsme zvolili komunistu Pavla (a pravda, vadilo by vám, i kdybychom zvolili komunistu Babiše). Nicméně stalo se.

Nicméně názorem, že Ukrajinec s novým autem vedle starších aut Čechů je na tom líp a neměl by tedy stát "ve frontě před ÚP", jste se zařadil mezi fanoušky SPD a jiných filutů... a těm, pokud vím, vadil víc Pavel než Babiš.

Napadlo vás, že ten Ukrajinec sice mohl mít to nové auto, protože si na něj na Ukrajině vydělal, s tím autem dojel až do Česka, jenže mu mezitím ruSSáci rozbombardovali domov, zabrali či srovnali se zemí továrnu, ve které mohl pracovat, a že tedy kromě toho auta a osobních věcí, které do toho auta naložil, nic jiného taky mít nemusí?

Ale to je zřejmě pod rozlišovací schopností leckoho, tedy i vás...

Doufám, že Ukrajinci svůj boj za svobodu (rozhodnout se, do jakého civilizačního rámce chtějí patřit) proti nájezdníkům z východu vyhrají a že ruSSáky a jejich případné podporovatele v Česku přejdou (ideálně navždy) choutky na jakýkoli vliv na naši krásnou zemi!!!

3 1
možnosti
DR

Sám jsem těch luxusních ukrajinských aut už viděl nespočet, takže se těm pochybnostem v některých případech (to zdůrazňuji) nemůžete divit.

1 0
možnosti
Foto

Nevím, proč výsledky předvolebního průzkumu preferencí byly nepříznivé pro ty kandidáty, kteří v KSČ nikdy nebyli.

Ale v druhém kole se lidé rozhodovali, jestli dát hlas člověku, který kdysi v té straně byl , a od té doby není o něm znám žádný stín, nebo to hodit tomu ufňukanému šejdíři, který ještě krátce před volbami morálně selhal bezprecedentním způsobem . Výsledek je pro mne překvapivý, neboť ukázal, že nemalé množině voličů byla zcela lhostejná skutečnost, že Babiš je podvodník nerozpakující se lhát i soudu a vědomě krýt pachatele zfalšovaného podpisu na úkor vlastního syna.

K ukrajinskému SUW: Rusové nenapadlo Ukrajinu proto jako zemi, o níž by se dalo říci "kde nic není, ani smrt nebere", ale právě proto, že tam je co brát. A smrt tam také bere.

4 2
možnosti
Foto

"S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe." ;)

1 0
možnosti
Foto

:-)R^ a mohla být diskuse kratší...

2 0
možnosti
IS

Protože bývalí i současní komunisté a estébáci kandidují nejen na prezidenta ČR. Do parlamentu, senátu, zastupitelstev, fotbalového či hokejového svazu, klubů přátel čehokoliv a kohokoliv. Protože zbavit se důsledků mnoha desítek let totality trvá minimálně (!) dvě generace. Pár let nám ještě zbývá. Tak proto.

1 0
možnosti
AT

Klaus nebyl v KSČ a nezvolili ho "lidé".

Jinak implikace "volím do čela státu komunistu (bývalého)" = "jsem rád, když je mi něco diktováno" je úsměvná

4 0
možnosti
JK

Protože jste to před třiceti lety podělali, proto.

0 0
možnosti
JV

No, že je Petr Pavel OK se už postarali USA a NATO. Byl prosvícen do posledního šroubku. Což se u jiných "prosvícených" čs. úřady, nedá říct. EU[>-]

2 1
možnosti
Foto

Kdežto např. pan Mynář nepotřeboval ani tu předepsanou bezpečnostní prověrku. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Seznam rubrik