Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Politici ztrácí realitu o životě běžných lidí hned v prvních 4 letech. A že revoluce proběhla bez ztrát na životěch? To není vůbec o vyspělosti, ale o jakési zbabělosti něco radikálnějšího udělat.

0 0
možnosti
Foto

Samet byl spravne. Spatne bylo,ze neprosel zakon,ktery by zakazoval byvalym aktivnim komunistum vstup do politiky,takze se nam stihli prekabatit a drzet pospolu na vysokych postech i po 1989... Spravny politicky psychopat jen zmenil vcas stranu.. KSCM je proti tomu neskodne,jsou alespon citelni.

0 0
možnosti

Pandemický zákon, který v téhle podobě vláda navrhuje, je zrůdnost. A nevidí ton jen slepý nebo hlupák.

9 0
možnosti

... I u nás je snaha vlády zajistit si loajalitu armády, policie, hasičů a zdravotníků povinným očkováním pod pohrůžkou propuštění z práce, což se mnohde už děje... Jo, to je všeobecně známá věc, že něčí loajalitu si zajistíte tím, že mu něco přes jeho odpor vnutíte. Chlape, buď si dejte kurz logiky, nebo používejte cizí slova, jejichž význam znáte. A BTW, nevolil jste náhodou někoho z téhle nové vládní party?

0 0
možnosti

Novelizace pandemického zákona ve znění, v jakém ho předkládá vláda, je popřením principů parlamentní demokracie a popřením občanských práv, která jsou zaručena Ústavou ČR i Listinou základních práv a svobod.

Je s podivem, že v současné klidné situaci v ČR měla být tato novelizace schvalována v režimu ústavní nouze. Proč?

Je zcela zřejmé, že tato novelizace nemá nic společného s ochranou zdraví obyvatel ČR.

V neděli 30. ledna od 15 hodin bude další demonstrace v Praze na Václavském náměstí.

8 0
možnosti

J92a11n 88D52o45u84š25e69k

26. 1. 2022 12:01

Jen zákon určený pro krajní situace. Dobře že ho tu budeme mít až se objeví skutečné svinstvo a ne jen nějaký COVID.

Zas tak moc to s tou svobodou nepřehánějte. A ani s totalitou. Ani jedno v bezbřehé podobě nepřinesla nic moc dobrého.

0 11
možnosti
Foto

Porad je nejake nebezpeci. Dle Vas by se asi mela dat moc ministru zdravotnictvi,ktery by urcil zakaz vychazeni pri inverzi a narizene ockovani proti vsem infekcnim nemocem,min.zahr.veci v pripade hrozby konfliktu mezi staty,ministru soc.veci umoznit zavest povinnost firem zamestnat koho urad rozhodne (pri vysoke nezamestnanosti), a tak dale..... a parlament i senat mohou jit dom. Ustavu uchovame jako historicky prezitek.Vse rozhodne hrstka lidi ze dne na den,zmatecne a bez jakehokoliv zmereni domnele ucinnosti opatreni,za ignorace nazoru casti odborniku. Gratuluji k nazoru a smele do KLDR 

2 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Seznam rubrik