Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Listopad 2021, Portugalsko proočkovaných 90% obyvatel, úmrtnost na covid

15 na 1 mln, Bulharsko proočkovaných 23%, úmrtnost 243 na 1 mln.

Kdybychom byli proočkování všichni 3x do roka, covid by už možná nebyl, myslím tím celou Evropu. Mnoho z vás antivaxerů žije v pohodě jen proto, že my hloupí empatičtí občané jsme se nechali naočkovat, já třeba třikrát.

Necháváte virus hrát na Maracana, kdyby bylo po našem ,tak nemá víc místa

než je průměrné panelákové WC. A virus té svobody využije, až opět zmutuje na nebezpečnou variantu, vy chytří antivaxeři budete tvrdit, že očkování není účinné. Kdyby hloupost nadnášela tak všichni antivaxeři se budou vznášet ve stratosféře a blokovat letecký provoz. Vyšetřovat hladinu protilátek, jinak hrozí sérová nemoc? No soudruzi, mě z toho picne.RvRvRv

0 0
možnosti

Těch 30 000 mrtvých také bylo celý život vedeno lékaři, společností i svým svědomím k tomu, že budovat si vlastní imunitu je nejlepší ochranou.

1 5
možnosti
Foto

Průměrný věk zemřelých pacientů, kteří byli pozitivní na toto onemocnění, je 79-80 let. Značná část zemřelých zároveň vykazovala řadu jiných onemocnění, která průběh nemoci komplikovala. Mezi nejčastější komorbidity u této skupiny patřila ischemická choroba srdeční (39 %), diabetes (26 %), chronické kardiovaskulární choroby (20 %) a nádory (18 %). Vyplývá to z dat, které Ministerstvo zdravotnictví a Ústav zdravotnických informací a statistiky prezentovaly na odborném semináři zabývajícím se hodnocením mortality v souvislosti s onemocněním covid-19.

4 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 2
možnosti

Soudruzi, podivejte se kolem sebe v Evrope a ve svete. Britanie jiz vsechny restrikce odhodila. Tlak na vladu by mel byt stejny. Vse, co je diktovano, dnes nepracuje tak, jak se myslelo.

Tento prispevek je pro ty, kteri stale cekaji na prikazy shora.

4 1
možnosti
Foto

Jaká diskriminace. Já chodí do restaurací a nikdo po mně nic nepožaduje, stejně tak chodím do restaurací na koncerty rokových skupin a nevím, že by někdo někoho otravoval s testy.

1 0
možnosti

Měl jste v posledním pulroce Covid tak nemachrujte......

0 0
možnosti

Jo, uz za protektoratu se psavalo do predem pripravenych pozic.

Tak nejak nevim, je tahle vlada lepsi, nebo horsi?

0 1
možnosti
Foto

Za mě je to pokrytectví... minimálně v sociálních službách dávalo smysl. A přesně... uznání protilátek, pcr testů nikde...

1 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Seznam rubrik