Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Porovnám li protikovidová opatření v různých zemích Evropy, docházím k poznání, že vládní opatření a výskyt a šíření nákazy, jsou dva paralelní jevy, na sobě naprosto nezávislé.

1 0
možnosti

Autore, P. Fiala tvrdil, že za zdražování může Babiš. A nevypadá to, že následující koalice s tím něco udělá. Necháte si tohle také líbit?

0 0
možnosti
Foto

Ne, za zdražování může Kalousek.

0 0
možnosti

Rv

Tento týden jsem dostal třetí dávku očkování bez jakékoliv vedlejší reakce.

Pokud se něčeho bojíš, může ti ublížit i čokoláda!

Mýlil jsem se v tom, že při současné imunizaci společnosti to už nějak zvládneme. Bohužel, zdá se, že opět dojde k zahlcení nemocnic a lidé budou opět umírat bez ošetření! Reprodukční číslo roste příliš rychle!

Rozhodnutí Vojtěcha, že odpovědnost za porušení pravidel bude na restauratérech s pokutou až tři miliony korun, je naprosto špatně! Kontroly nemůže provádět restauratér, ale policie! Pokutován nesmí být restauratér, ale štamgast! A pokuta 100,-Kč je dostatečná! Když to bude platit opakovaně, dá si příště pozor!

:-)

4 0
možnosti
Foto

Takže už zbývá jen provést nábor cca půl miliónu proticovidových policajtů. A když chytí někoho bez očkovacího papíru, hned mu ji mohou za pomoci donucovacích chvatů píchnout, i kdyby to měla být dvacátá šestá dávka...

3 1
možnosti

Pane Závorko, já z vás už fakt nemůžu. Vojtěch, i když je na odchodu, tak se ještě snaží zabránit nárůstu čísel. Je váš problém, že vy v tom vidíte, že nám chce jen zatopita že předvádí aroganci moci.

Když už by si Vojtěch a odstupující vláda něco zasloužila, tak pochvalu, že se na to už nevybodli, ať má nová vláda co nejhorší startovací kovodovou pozici. Zamyslete se někdy nad sebou. Díky.R^

8 3
možnosti

Zbytečné. Tihle křiklouni mají pouze tu svoji pravdu.

4 0
možnosti

A ten pocit, jak zrovna naše vláda, hýbe s rozhodnutím všech vlád, celého světa. Je fakt, že nebýt Babiše a Vojtěcha, všude ve světě by bylo rozvolněno, nikde by Covid nebyl a všichni budou šťastní a spokojení.

Už aby to vzal profesor Fiala a rozjel tu svou politiku bez Covidu.

Tak hodně štěstí, pane. :-)

8 1
možnosti

J96a51n 24R52á34ž

22. 10. 2021 19:03

Nenechte si nic líbit ani od této, ani od té příští, která také bude propagovat očkování a když se počet nemocných (nikoliv nakažených) zvýší, nějaká omezení určitě zavede.

Nejlepší bude vzít si buben a protestovat hlasitým bubnováním. Toho se vláda i koronavirus lekne!

Ale nejprve jeďte do Rakouska a pokuste se tamní protikoronavirové ignorovat a tak vyjádřit svůj protest. Tak se stanete hrdinou!

6 0
možnosti

A co si nechají lidé líbit od vlády, která vyhrála volby podrazem?Proč do dneška nejsou zveřejněna jména ze seznamu Pandora Papers?Proč jen jedno jméno PŘED a ne všechna jména.Proč další jména PO, ale zatím jsme se toho nedočkali.Vláda, která se uchyluje k podrazu aby vyhrála volby, ta si nezaslouží důvěru lidí.

4 1
možnosti
Foto

Jestli si myslíte, že od té nové vlády se dočkáte něčeho lepšího, jste na velkém omylu.

10 1
možnosti
Foto

Ale co dělat, když Husák už je po smrti? A řada ostatních soudruhů také.

Ovšem máte pravdu v tom, že mávnutím kouzelného proutku nová vláda hned z fleku všechny škody babišovců nenapraví. Na to by nestačil ani Brumbál.

Navíc dovoz kouzelných proutků z Číny vázne. ;-D

2 3
možnosti

V některých západních zemích to takto v restauraci běžně funguje,takže nevím co je míněno arogancí.

Tato vláda není mojí ani ta příští (volil jsem Trik.), ale nebudu jí obvinovat hloupě z arogance pokud se bude snažit zachránit lid a zdravotníky. Vaše budoucí vláda zřejmě bude dělat vše opačně a tedy bez aroganceRv

5 1
možnosti

Kdo dnes chodí např. do restaurací, fitness, bazénů apod. - převážně či jen zdraví, odolní jedinci, kteří mívají covid spíše bez příznaků. Zdravotně oslabený tam nechodí, takže je to jen zvůle nemocných mocných. Hlavně mi vadí upírání volného přístupu dětem, u nichž (pokud nemají závaž. jinou nemoc) covid nevadí, ke sportování, k různým koníčkům, k muzicírování atd. To je zločin proti lidskosti. Stejně jako posílat zdravé děti do karantény.

4 4
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Seznam rubrik