Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pán se po 30 letech po převratu probudil;-(

1 0
možnosti

Mám vážné obavy že na náš postoj doplatíme spíš my, než Rusáci.

Pronajmeme někomu Český dům v Moskvě, nebo jej raději levně prodáme ?

:-)

2 0
možnosti
Foto

V Turnově si spřátelená armáda postavila pár bytovek pro své lampasáky. Po r. 91 se zjistilo, že ani nepůjdou opravit a musely se zbourat. Kromě jiného i kvůli usídlenému hmyzu. V soujčasnoti se bourá další budova (kino), protože opět nebyla možná adaptace.

0 1
možnosti

Jestli bude stálým tempem pokračovat vykupování bubenečských vil Rusy, za pár let si ohraničí zdí půlku Bubenče. A bude to "russkaja zemlja" kam budou mít přístup jen čeští sloužící.

0 0
možnosti
Foto

Rusku se nesmí ustupovat. Souhlas,nemělo by se ustupovat ani USA a stejný pořádek by bylo dobré udělat i s USA ambasádou a jejími agenty. Teprve pak bude trochu klid. Ty hry kolem Vrbětic má na svědomí CIA a její servisní org. v čele s Koudelkou.

3 4
možnosti

Vy jste fakt ffftipnej.

2 1
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

0 1
možnosti

Stejným způsobem investoval Sovětský Svaz do nemovitostí např. i v Milovicích, Mimoni, Kuřivodech, Kozlově, Míšově-Borovnu, Bílině, polské Legnici, německém Jüterbogu a jinde...;-)

Až začaly do Milovic jezdit koncem 80. let mezinárodní odzbrojovací kontroly, opatřily se krajní baráky toho jejich "legálního" sídliště za zdí českými nápisy PЯŽSKÁ, DPUŽBY apod., baráky dostaly čísla, okna záclony místo nalepených novin..;-D

0 0
možnosti
Foto

Ač Rusáky nemusím a už dávno měli z Prahy v hojném počtu vypadnout , u pana Závorky zase platí, že přání se stalo otcem myšlenky. Rusové už v Praze žádné bytovky nestaví, byly postaveny za bolševika.

Takže pane autore, až se budete příště "inspirovat" ;-) článkem z Hlídacího psa (https://hlidacipes.org/ruska-ambasada-uziva-v-praze-k-bydleni-domy-bez-kolaudace-stavi-bez-souhlasu-uradu),

tak se inspirujte pokud možno v mezích reality. Jinak se stavíte do pozice místního Aeronetu v opačném gardu a děláte tak zbytečně medvědí službu.

3 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Seznam rubrik