Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

V počtech diplomatů existuje dlouholetá disproporce, pro mě nepochopitelná. Shodli jsme se s diskutujícíim, že to byla určitá setrvačnost myšlení a konání české diplomacie.

Co se týče vyjádření politiků, těším se na vstup hradu, bo jak jsem již napsal AB se bez jeho požehnání ani neohlédl, takže otevřený boj, resp. prozření hradu a souhlas s oznámením vlády....

1 0
možnosti
Foto

nejsou hrdinové, jsou jen poskoci Washingtonu

1 4
možnosti
JK

Doslova přeloženo z ruštiny.

8 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

4 1
možnosti
JJ

J48a78n 85J53a90n20u82š50k74a

19. 4. 2021 11:37

Zaslouzeny minus

0 3
možnosti
Foto

Ale nejsou. Jsou toliko politici. A zatím zas cosi ustáli. Jen s tím asi někteří až tak nepočítali;-) Jinak, dost jsem se nasmál dnes opakovaným záběrům, v kterých tehdejší ministr ZAMINY spolu s byvším krtečkem z Lán, následně to ministrem vnitra, blekotali před TV kamerami. Jistě, nebyla to pro místní obyvatele legrace, naopak až tragedie, to nezlehčuji ani náhodou. Ovšem, že by tito dva tehdy nevěděli, co se tam a s čím jak dělo, či i prostřednictvím koho, a pro koho, tomu také nelze věřit ani dnes:-). P.S.: PRO TY CO SE AŽ ZJEVÍ, ŽE JSEM SE TAKÉ ZDE ,,ZJEVIL", tak i proto, abych je ještě dnes drobítko potěšil, ač čstále se mám s čím i s kým bavit, i zabývat., a nejen na počítači i mimo tyto stránky. Vč. sledování TV;-D

1 0
možnosti
TL

Souhlas a na headline question answer ad b) ....

jedinou rozumnou možností, pokud rusáci budou jednat recipročně je, konečně vykopnout všechny zaměstnance ruské ambasády, tedy přeloženo agenty, z Prahy a ruskou ambasadu zavřít. A konečně se jich tak zbavit. Jak uvedeno i v jiných reakcích, hledat, diverzifikované zdroje, (plyn, ropa etc) a zbavit se tak maximálně závislosti na našich nepřátelích.

2 0
možnosti
VV

Kdyby byl aspon jeden z nich hrdina, tak se zitra dozvime ze Milous Zeman ze zdravotnich ci jinych duvodu odstoupil, nebo ze byl nejak odstoupen.

Ale to je zrejme jen vrouci prani. On ten gubernator ma zrejme porad jeste nekolik es v rukave.

4 1
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Seznam rubrik