Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vladimír Dlouhý úspěšně žvanil o práci v dobách když byl velký komunista a nyní když prej u komunistů už vůbec není, žvaní o práci druhých /a přitom sám nic nedělá!!/ vesele dál. ;-)

0 0
možnosti

J38a56n 77K27o78z79á86k

17. 4. 2021 23:12

To jsou, ale horší je, že jsou i v soudnictví, viz. Rychetský. A toho žádné volby z funkce nedostanou.

0 0
možnosti

S nadpisem souhlasím. Bohužel však nejste zcela objektivní, když uvádíte jen pár protřepaných jmen (pokud vím, Klaus v KSČ nebyl, nebo se pletu?).

K jisté objektivitě by se slušelo připsat nejméně dalších 20 jmen bývalých členů, kteří jsou dnes považováni (neprávem) za morální autority a ryzí demokraty. Jejich minulost byla však více než pochybná.

2 1
možnosti

Netuším, pane Kindle, s čím v mém příspěvku nesouhlasíte. Nebo jste opravdu přesvědčen, že všichni ti překabátění kromě autorem uvedených jsou čistí jako lilie?

0 0
možnosti

"S pozitivním přístupem..." to se pozná hned na první pohled (čtení pár řádků), tohle musel napsat strašně zapšklej člověk, navíc snůška blábolů a polpravdRv

5 1
možnosti

Štětka je štětka.

1 3
možnosti
Foto

Klausova ́ ́ privatizace to opravdu nebyl. Nikdo v té době neměl takovou moc, aby si mohl vyhlásit privatizaci. Za svou kuponovou privatizaci převzalo OF. Právní podklad k privatizaci položilo Federální shromáždění ČSFR schválením zákona č. 427/1990 Sb. Byl to „Zákon o převodech vlastnictví státu k některým věcem. Tento zákon připravila Legislativní rada vlády a jejím předsedou byl dnešní předseda Ústavního soudu Pavel Rychetský. Za druhé Klaus privatizaci nevymyslel. Masová privatizace v první polovině 90. let minulého století je jednoznačně nejúspěšnějším projektem moderního českého státu. Za to můžeme děkovat V. K. který ji prosazoval, ač to nebyl jeho nápad. Pokud nějaký podnik po privatizaci zkrachoval nebo zmenšil výrobu, nelze to přičítat "rozkradení" či "špatně provedené" privatizaci. Řada privatizovaných podniků neměla v tržním hospodářství žádné místo (jejich výrobky nikdo nekupoval) a musela odejít z trhu.RvRvRv

4 3
možnosti

Pan Zázvorka se často mýlí.

Novodobí soudruzi, kteří vzývají neomylnost EU, jsou ještě horší než bývalí horliví stoupenci politiky KSČ.

:-P:-P:-P

3 6
možnosti

P86e75t38r 47B10u92r83i15a19n

17. 4. 2021 18:35

Koukám, že to sem cpete už podruhé pod heslem "stokrát opakovaná lež, stává se pravdou". Ne, nestává. Stokrát opakovaná lež je pouze stonásobná lež. Chápu, že si tímto tvrzením chcete možná sám před sebou omluvit své historické skutky, ale vězte, že takto jednoduše to nevysublimuje. Staří horliví komunisté byli, jsou a už navždy budou tou nejhloupější a zároveň nejhorší sortou občanů s rukama od krve.

6 1
možnosti

Miloš Zeman zvítězil v přímé volbě - a to dokonce dvakrát.

Za tuto nepředloženost je samozřejmě třeba ho potrestat.

A toho se s chutí ujali nejrůznější novináři, současní i minulí politici i další jednotlivci, kteří jej možná přesahují v oblasti zdraví těla, ale ani omylem na něj nemají v oblasti psychiky a ducha.Je fakt, že MZ některými výroky svým kritikům vychází alespoň na půl cesty vstříc.

Mně se na něm líbilo, když kancléřce řekl, že když si pozve návštěvu, že je neposílá na oběd k sousedům, nebo že tahle země je naše.

Nebo jeho bonmot - definice agresora v zahraniční politice:

- je to ten, kdo zaútočí na některou zemi dřív, než to udělá USA se svými spojenci... Pěkné, že?

A že mu to pořád myslí jako specialistovi na kódované zámky trezorů ukazuje současná politická situace:

Jeho kritici a odpůrci hodlají vyvolat hlasování o důvěře vládě - idioti.

Výsledkem bude, že pokud vláda padne, Zeman jmenuje úřednickou a nechá ji vládnout do voleb a nebo i několik měsíců po volbách - a to zcela podle jeho přání, jinak příslušné odvolá a vymění.

A nikdo si nemůže dovolit podpořit Babiše, když do něj pořád kopou a kydají na něj hnůj. Takže vítěz se už teď jmenuje Zeman a jeho kritici jen dokázali, že na něj intelektuálně nemají.

9 3
možnosti

Casto na VH, se slzou v oku, vzpominam, kdyz ze sve vilky na portugalskem pobrezi, napominal starousedliky v ustecke Maticni ulici, kteri se chteli branit projevum kazdodenniho multikulturniho obohacovani.V

8 0
možnosti

;-DR^

Oni ti novodobí soudruzi, kteří jsou členy, či příznivci úplně jiných stran - ODS, US, Zelených, Pirátů, ČSSD, TOP, STAN, Lidovců ....... nejsou o nic lepší, než ti bývalí, kteří byli horlivými stoupenci politiky KSČ.

;-(;-(;-(

1 2
možnosti
Foto

USA mělo takzvanou oblast 51, tak u nás vznikl v roce 1984 obdobně Prognostický ústav. Prognostický ústav navazoval koncepčně na práci Radovana Richty jednoho z autorů knihy Civilizace na rozcestí z roku 1966 a vznikl podstatně dříve než v SSSR. Prognostický ústav byl součástí České akademie věd, která sdružovala odborníky z mnoha oblastí s úkolem nabídnout špičkám režimu komplexní řešení krize, jíž Československo procházelo .O ústavu dodnes ve veřejném prostoru proudí mnohé konspirační teorie, které nemají absolutně žádný reální podklad a jsou jenom řeči jedna paní povídala. Díky těmto lidem z Prognostického ústavu přešla naše země stojící na pokraji ekonomického krachu bez větších otřesů na cestu tržního hospodářství. Měli jsme se dobře do doby než tuto zemi převzal do rukou Bureš. Teď teprve bude hůř.

5 5
možnosti
Foto

KDYBYSTE DO TOHO NENAMOTAL AREA51 a současnost, bylo by možno s Vámi, do jisté míry, i souhlasit. Ale i Vy opomíjíte roli SPK, která nebyla ani náhodou nepodstatná, ale naopak, a to až velmi;-)

2 0
možnosti

Vadimír Dlouhý nebyl nikdy ministrem zemědělství. Další věcná chyba, autore.

4 0
možnosti

Přesně tak, byl ministr hospodářství, dnešní MMR, které vede Dostálová. Autor zřejmě myslí Miroslava Tomana a jeho rozvetvenou familii a pribuzenstvo. Klan Tomanu se dokázal dostat z JZD Slušovice na Ministerstvo zemědělství, které dlouhá léta ovladalo a ovládá dodnes.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS