Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Babiš a jeho parta chtějí vyloučit neočkované ze společnosti

Naše stará vláda v čele s Babišem a Vojtěchem evidentně vidí jako spásu všechny naočkovat, a těm nehodným dát domácí vězení. Je zřejmé, že požadavek této strategie a následný tlak na lídry států pochází od 

vedení EU. A při žalostném výsledku očkovací strategie jako jediné spásy, jsou ze stran jednotlivých států přijímána zoufalá a mnohdy úplně nesmyslná opatření. A tam kde si neví rady, přijmou opatření sousedního státu. Jako na vojně kdy velitel velí,“ na koně, koně nemáme, nevadí, nasedat“. Proč se naše vláda vždy musí inspirovat tím nejméně vhodným řešením, odkoukaným od sousedů?

Proč se nepoučit z Dánska, které má přes velkou proočkovanost lidí, enormní nárůst nakažených a nevyužít švédský model, kdy zvolili opačný přístup a výsledky jsou opravdu nesrovnatelné a mnohem lacinější, bez zbytečného omezování lidských svobod. Jak kdysi řekl Václav Havel, bylo by dobré najít klíč, jak se zbavit slušných blbců. Vystoupení premiéra a Vojtěch, kdy za nimi je plakát s nápisem tady dostaneš tečku je opravdu trefný. Ano, necháš se očkovat a dostaneš tečku, že jsi naivní a hloupý. V březnu 2021 Blatný tvrdil senátu i poslancům, že, cituji: Kdo se nechá očkovat neonemocní a nemůže nikoho nakazit.

Naše stará vláda se už ani nesnaží brzdit tento rozjetý vlak EU, vlak bez brzd a strojvůdce, jen stále ještě lákají lidi, ať věří průvodčímu a klidně naskočí na jedoucí vlak s ujištěním, že je vše v pořádku a zájmu jejich zdraví. Mnoha lidem je dnes jasné, nebo přinejmenším tuší, že vše kolem všespásných vakcín, je pro některé, obrovský byznys a ostatní veliký risk, kde jde o jejich zdraví, ale co víc, o zdraví celé dnešní populace. Jen připomínám, že chtěli a možná ještě chtějí, očkovat i děti včetně kojenců. Nové prohlášení EU, že chtějí nakoupit nové vakcíny od jiného dodavatele, možná ve stejném složení ale jiným jménem, hodně smrdí. Zcela evidentní hysterická snaha EU s tlakem na jednotlivé státy co nejvíce očkovat za každou cenu, je pro všechny lidi co trochu přemýšlí, zdvižené varovné červené návěstidlo, které se nesmí ignorovat. Naše stará vláda odsouhlasí cokoliv, neboť následky, tedy pokud to nová vláda nezarazí, půjdou na účet vlády nové. To ona pak bude vypadat a nejen vypadat, jako parta neschopných diletantů. A možný nový ministr Válek? Ten už projevil své radikální úmysly a ujeté nápady jako Rakousko, kde se zřejmě rozpomněli na tolik ověřený Bachův absolutismus, nebo Německo, které jak sami Němci označují za policejní stát, ti všichni mají za to, že nejlepší řešení bude isolovat a omezit ty co nechtějí vakcínu. Být novinář, zaměřil bych se na premiérovu dceru a opravdu chtěl vědět, jak právě ona bude zavřená doma a dodržovat opravdu chytrá nařízeni a restrikce, které vymyslel její otec. Ale jak známo, někteří lidé jsou si rovnější, nebo si to přinejmenším myslí.

Vždyť pan Prymula, ve funkci ministra zdravotnictví  vyžadoval od lidí nošení roušky a sám to porušoval. Přiznám se, že lidem jako je Babiš a další, kdy se opakovaně prokázalo, že jednoduše lžou jak se jim to hodí, a záměrně překrucují a zamlčují fakta, těm už nevěřím nos mezi očima a je nás stále víc. Jde tedy o novou vládu, jak bude řešit covidovou situaci a kterým směrem se ve svých opatřeních vydá. Jestli se inspiruje Švédskem nebo ´Bachovým´ Rakouskem.

V době kdy stále více vychází na světlo malá funkčnost a trvanlivost experimentální vakcíny, počet očkovaných v nemocnicích stoupá:

Andrej a jeho parta jakoby neslyší, a stále přikládají a zvyšují tlak v kotli. Ale jak známo z fyziky, protitlak se rodí právě tam, kde existuje nátlak.

„Každá Pravda prochází třemi fázemi než je uznána.

Nejdříve je zesměšňovaná

Poté je napadána

Nakonec je považována za zcela samozřejmou“.

Nebezpečný pro mocné je nejen ten, kdo Pravdu hlásá, ale každý, kdo po ní zatouží a nebude již chtít jen být poslušným, slepě opakujícím pouze to, co je za pravdu vydáváno.

Je dobré si uvědomit, že svobodný život v demokracii nám žádní politici nezařídí, naopak jsme to my obyčejní lidé, kteří se musí sami zajímat o to, co se kolem nich děje, a neváhat se kdykoliv postavit lidem, kteří nás o naše svobody hodlají připravit. Krásných řečí o tom, že vše dělají pro nás, ale zkrachované živnosti a restaurace a drasticky omezené svobody neočkovaných lidí, ukazuje něco zcela jiného. Je tu snaha rozdělit lidi do dvou rozdílných a znepřátelených skupin na očkované a neočkované. Jedna skupina bude trpět  pro nesmyslné výmysly vlády jen proto, že o svém zdraví si tato skupina chce rozhodnout sama. Domyslí někdo nebezpečnost této selekce prosazované vládou? Když bude kdokoliv v rodině neočkovaný, byť třeba ze zdravotních důvodů, budeme pak nenávidět příslušníky své rodiny, či děti budou nenávidět své rodiče, nebo dokonce babičku a dědu? To by asi nikdo nechtěl, ale část národa zatím dělá vše proto, aby to tak za nějaký čas bylo.   

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miloslav Závorka | pátek 12.11.2021 18:30 | karma článku: 28,51 | přečteno: 666x
  • Další články autora

Miloslav Závorka

Bude díky našim politikům už zítra mobilizace?

Při každé těžké nemoci si člověk musí přehodnotit žebříček svých vlastních hodnot, aby se uzdravil. Dnes, kdy je nemocná celá doba i planeta, je také nutné přehodnotit naše priority, aby lidstvo nebo národ vůbec přežily. Nastala

28.2.2023 v 12:05 | Karma: 7,61 | Přečteno: 95x | Diskuse

Miloslav Závorka

Zase musíme číst mezi řádky

Všichni lidé, co zažili vládu komunistů, si jistě dobře pamatují, že každý člověk, co se nechtěl zbláznit, nebo rezignovat pro zdánlivou bezvýchodnost situace, musel umět číst mezi řádky. Jinými slovy: dělat vlastní selekci všeho,

27.2.2023 v 10:37 | Karma: 34,41 | Přečteno: 1044x | Diskuse| Společnost

Miloslav Závorka

Bude mít Česká republika druhý vítězný únor? Všichni s jiným pohledem na věc budou umlčeni

Kroky naší povedené vlády k urychlenému přijetí zákona o dezinformacích tomu nasvědčují. Každý, kdo nebude souhlasit s oficiálním názorem naší vlády a jí pověřených ́odborníků ́, bude odstřižen od internetu.

16.2.2023 v 18:35 | Karma: 35,19 | Přečteno: 944x | Diskuse

Miloslav Závorka

Proč český národ opakovaně volí za prezidenta komunistu?

Jsme snad jako národ stádo hlupáků? Nepamatujeme si, co bylo před rokem 89? V 89. jsem byl prvně v životě hrdý,

5.2.2023 v 18:38 | Karma: 24,44 | Přečteno: 618x | Diskuse| Společnost

Miloslav Závorka

Čemu všemu jsou lidé ochotni věřit

Podzim 2022 byl alespoň podle našich politiků a zdravotních expertů, pověřených vládou, označován za temný soumrak lidstva, rovnající se málem Biblické potopě světa. Lidé budou umírat po stovkách, a kdo nebude ochráněn

8.1.2023 v 14:15 | Karma: 18,58 | Přečteno: 526x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Evropa je priorita, řekl Si Ťin-pching v Paříži. Macron ho usadil k holému stolu

6. května 2024  13:31,  aktualizováno 

Čína považuje Evropu za prioritu své zahraniční politiky a na vztahy s Evropskou unií pohlíží ze...

V Praze boural rolls-royce s BMW. To bylo v pátrání, posádka od nehody utekla

6. května 2024  13:59

Ve Výstavní ulici u pražského Jižního Města se dopoledne srazily tři osobní automobily. Na místě...

S babičkou nepřežila nehodu ani vnučka. Její orgány zachránily tři jiné děti

6. května 2024  12:02,  aktualizováno  13:46

Nehoda z Čáslavic na Třebíčsku si vyžádala druhou oběť. Auto tam minulý čtvrtek zatím z...

Rusko kvůli „provokacím Západu“ ověří přípravu taktických jaderných zbraní

6. května 2024  10:51,  aktualizováno  13:32

Rusko chystá manévry zahrnující přípravu rozmístění a použití taktických jaderných zbraní. V...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Seznam rubrik