Co si ještě lidé nechají líbit od dosluhující vlády?

22. 10. 2021 15:34:27
Nová pravidla vlády a ministra Vojtěcha je opravdu ukázka arogance moci a snaha škodit jak to jen jde. Je jasné, že zoufalý Andrej udělá, stejně tak jako hradní ruská parta úplně vše, aby se udrželi u moci, a když nic, tak nám

všem ještě alespoň pořádně zatopí. Jak jinak chápat nová opatření Vojtěcha při vstupu do restaurace? Tentokrát se zbavil elegantně vlastní zodpovědnosti za vydaný nesmysl a hodil to na personál restaurací a samotného hosta. Jak jinak donutit ty neočkované k poslušnosti pánovi? Lidé se budou hádat, nenávidět mezi sebou a ani jim nedojde, že vyžadování bezinfekčnosti a jiné nesmysli, smetl ze stolu soud a prohlásil za nezákonné, již před několika týdny. A stejně jako pověstní Šmejdi, zkoušejí ten samý trik znovu, ale ještě s větší arogancí. Je to zcela evidentní snaha o rozdělení společnosti v zájmu několika jedinců, na očkované (poslušné ovečky) a na neočkované (rebely), tedy ty, co mohou za vše nepříjemné... šiřitelé mutací. Fakt, že ti očkovaní jsou z 30 % znovu nakaženi a často přenašeči infekce, je opomíjeno nebo zcela zamlčeno.

I Izrael, který má snad největší proočkovanost na světě je ohniskem šíření nové mutace. A odborníci a lékaři po celém světě, kteří poukazující na nesmyslnost opakovaného očkování, jsou odstraněni z vysílání nebo jinak umlčeni.

To, že jsme všichni svědky nezákonných nařízení staré vlády už asi nikoho nepřekvapí, ale je tu i fakt, že dluh, který nám tu tato vláda zanechala, s výmluvou na pandemii, bude splácet a rozdýchávat tato země hodně roků.

Potkávám mnoho lidí, kteří se v dobré víře nechali očkovat a dnes prohlašují, že víckrát už nepůjdou.

Možná až většině očkovaných, kteří budou mít ruce rozpíchané od 10. vakcíny, dojde, že tudy cesta ke zdraví a svobodě žití opravdu nevede.

Stačí si jen vzpomenout, co bylo různými rádoby odborníky tvrzeno o očkování a jaká je dnes skutečnost. A že tito často pomýlení odborníci nám v televizi a tisku řeční své ́pravdy ́ dodnes.

Mnoho lidí se nechalo očkovat pro možnost návštěvy restaurace, kina a možnosti jet na dovolenou, ale nic z toho, co jim bylo slibováno, neplatí. Jen ti co vlastní linky na respirátory, testy a vakcíny vydělávají pohádkové sumy. A když rozdělím společnost na hodné a zlé a těm nehodným zpoplatním třeba testy, byl by v tom čert, aby nepovolili. Možná je označí žlutou hvězdou jako Hitler Židy v Německu, aby na první pohled bylo hned jasné, kdo je kdo.

Stále větší arogance těch u moci mě nijak nepřekvapuje, vždyť kobyla, která chcípá, nejvíc kope, ale postrádám tu názory a konání soudu dříve aktivního, který nyní ke zvůli vládních jedinců mlčí. Možná i oni jsou plně zaměstnáni udržením si teplého a dobře placeného místa soudce v dnešní nepřehledné době. Vždyť nová vláda se teprve tvoří a nikdo neví, jakým směrem se křehká demokracie v tomto státě pohne. Tak si přece na poslední chvíli nepodkopnu svou vlastní židli. Ale pokud je člověk charakterní a slušný, měl by hájit právo a zájmy lidí i v této nepřehledné době. Slušnost a poctivost soudců se v dnešní době asi moc nenosí. Jak známo ryba vždy smrdí od hlavy a pokud nám vládne Babiš (agent StB Bureš), Zeman a jeho ruská hradní parta, bylo by naivní si myslet, že další důležité posty jak soudců, tak ostatních kteří ovlivňují dění v tomto státě nebudou mít obsazeny svými lidmi.

Věřím, že i mezi nimi jsou poctiví lidé, kterým nejde jen o moc a zisk. Možná právě ti by měli být už teď plně zaměstnáni úpravou a formulací zákonů tak, aby se do budoucna nemohla opakovat situace s neodvolatelným samozvancem Minářem, prezidentem, který si zákony a právo vysvětluje a ohýbá po svém a premiérem, který se pro svou moc a zisk spojí s kýmkoliv, jen když to ponese.

Naše zdraví si musíme hlídat každý sám, nebýt líný a najít si i jiné zdroje, názory a vyjádření lékařů a odborníků celého světa, které díky naší vládě a cenzuře v naší televizi či tisku rozhodně nenajdeme. Stačí si uvědomit, kdo nám nařizuje a nutí nová a nesmyslná pravidla, oligarcha a právník, žádný lékař nebo odborník. A hlavně kdo z toho všeho má prospěch a finanční profit. My lidé to rozhodně nejsme, nám zůstanou jen rozpíchané ruce od vakcín a nesmyslně rozdělená společnost.

Autor: Miloslav Závorka | pátek 22.10.2021 15:34 | karma článku: 26.53 | přečteno: 878x

Další články blogera

Miloslav Závorka

Bude díky našim politikům už zítra mobilizace?

Při každé těžké nemoci si člověk musí přehodnotit žebříček svých vlastních hodnot, aby se uzdravil. Dnes, kdy je nemocná celá doba i planeta, je také nutné přehodnotit naše priority, aby lidstvo nebo národ vůbec přežily. Nastala

28.2.2023 v 12:05 | Karma článku: 7.23 | Přečteno: 95 | Diskuse

Miloslav Závorka

Zase musíme číst mezi řádky

Všichni lidé, co zažili vládu komunistů, si jistě dobře pamatují, že každý člověk, co se nechtěl zbláznit, nebo rezignovat pro zdánlivou bezvýchodnost situace, musel umět číst mezi řádky. Jinými slovy: dělat vlastní selekci všeho,

27.2.2023 v 10:37 | Karma článku: 34.41 | Přečteno: 1042 | Diskuse

Miloslav Závorka

Bude mít Česká republika druhý vítězný únor? Všichni s jiným pohledem na věc budou umlčeni

Kroky naší povedené vlády k urychlenému přijetí zákona o dezinformacích tomu nasvědčují. Každý, kdo nebude souhlasit s oficiálním názorem naší vlády a jí pověřených ́odborníků ́, bude odstřižen od internetu.

16.2.2023 v 18:35 | Karma článku: 35.19 | Přečteno: 944 | Diskuse

Miloslav Závorka

Proč český národ opakovaně volí za prezidenta komunistu?

Jsme snad jako národ stádo hlupáků? Nepamatujeme si, co bylo před rokem 89? V 89. jsem byl prvně v životě hrdý,

5.2.2023 v 18:38 | Karma článku: 24.30 | Přečteno: 618 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 41 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 16.98 | Přečteno: 507 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 14.12 | Přečteno: 187 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 5.46 | Přečteno: 154 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 16.10 | Přečteno: 227 | Diskuse
Počet článků 62 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1080

S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...