Vysoudí Hamáček 10 milionů?

5. 05. 2021 19:11:03
Podle neustále se měnící situace na naší politické scéně lze jen těžko s určitostí říci, co bude večer, natož zítra. Pan Hamáček, který dobře ví, že podělal, co se dalo a už není prakticky nikdo, kdo by mu ještě věřil, ale

jeho spolustraníci se ho snaží podržet, nebo spíš svá, už tak chatrná koryta. A tak pan Hamáček podává trestní oznámení na novináře a doufá, že s podporou ještě více bezpáteřního náměstka Haška, se mu podaří vše, alespoň na čas zamést pod koberec, jako Babišovi, jeho dobrovolná spolupráce s STB.

Ale to by Hamáček musel žalovat nejméně půlku našeho národa, lidí, kteří jsou o jeho vině přesvědčeni. A možná by mu lidé i rádi zaplatili, jen když už rychle a hlavně navždy vypadne. Pan Hamáček používá už mnohokrát osvědčené prohlášení Babiše: že „nařčení odmítá“ - asi v naivní představě, že mu snad budeme věřit.

Je zajímavé sledovat reakce a vyjádření různých lidí ve vládě, kdy sněmovna začala v utajeném režimu o případu Hamáčka jednat. Najednou je vidět, že nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman a velvyslanec ČR v Moskvě Vítězslav Pivoňka nejsou až tak na straně lidí, ale spíš na straně Ruska. Možná se časem ukáže, jakou skutečnou roli hráli v nezdařeném výjezdu Hamáčka do Moskvy.

Ani Babiš nezůstává stranou a mluví o nesmyslu, i když pár dní zpátky mu cestu nepodepsal.

Jejich tvrzení jsou jen těžko uvěřitelná, vždyť proti nim svědčí fakta samých novinářů a našich tajných služeb. Jak řekl ředitel Vojenského zpravodajství Jan Beroun: zvýšená aktivita proruských sociálních sítí, dezinformace a zkresleně interpretovaná fakta byla zaznamenána ještě v předstihu, než došlo k vlastnímu oznámení případu Vrbětice. A je jasné, že Rusko vše dopředu vědělo a bylo na to připravené. Nelze pochybovat o tom, že v našem státě léta okupovaném Rusy je velmi mnoho soudruhů, ale i těch, kteří z tohoto spojenectví měli výhody a profit a nehodlají se jen tak snadno vzdát výnosné kolaborace. Možná to ani tak neberou, jen se se chtějí mít královsky na úkor nás ostatních.

V době nesmyslného rozvolňování pandemických opatření, kdy děti nemohou do školy, aby se náhodou nesetkaly, je povolena akce několika desítek příznivců ruského motorkářského klubu Noční vlci (Putinovi chráněnci) pod záminkou pietní akce – a to za účasti policie. Podle mého to není žádná pieta, jen demonstrace ruského vlivu a síly za účasti našich lidí, kterým nedochází co se děje, nebo jsou na výplatnici Ruska. Smutné je, že vše s posvěcením soudruhů ve vládě a Hamáčka který tam pošle své kluky, aby dohlédli na ty, kteří vidí, co se tu děje a nemíní se s tím smířit.

Ale co bychom čekali, když v roli ministra vnitra je soudruh Hamáček, náměstek bezpáteřní Hašek, bezohledný Babiš a konečně téměř ruský Miloš Zeman. Když už pánům ve vládě tolik leží na srdci pieta a uctění padlých Rudoarmějců, proč také motorkáři nezajeli na hroby Vlasovců, jsou to také sovětští vojáci a možná jich padlo za osvobození Prahy mnohem víc. Jen se odmítli nechat popravit Stalinem, tak raději přešli na druhou stranu.

Rusko velice rádo překrucuje a přepisuje své i jiné dějiny. A dokud tam budou velet soudruzi, tak invaze Rusů v 68. roce u nás bude Ruskem prezentovaná jako přátelská pomoc strádajícímu Československu. Ale stačí si přečíst ruského spisovatele Složenicina a možná uvidíte Generála Vlasova a jeho armádu zcela jinak - i tu slavnou jízdu Rudé armády z Berlína do Prahy, kdy americká vojska byla jen pár kilometrů od Prahy, ale nesměla tam zasáhnout.

Ale to je politika za války... A dnes? Je to stejné: O OBYČEJNÉ LIDI TĚM NAHOŘE NEJDE A NIKDY NEŠLO.

Přeji všem slušným lidem v naší krásné zemi, abychom už brzo vyprovodili všechny Hamáčky, Hašky, Babiše a Zemany a konečně si zvolili lidi, za které bychom se nemuseli stydět a byli na ně hrdí jako na Václava Havla.

Autor: Miloslav Závorka | středa 5.5.2021 19:11 | karma článku: 19.97 | přečteno: 536x

Další články blogera

Miloslav Závorka

Bude díky našim politikům už zítra mobilizace?

Při každé těžké nemoci si člověk musí přehodnotit žebříček svých vlastních hodnot, aby se uzdravil. Dnes, kdy je nemocná celá doba i planeta, je také nutné přehodnotit naše priority, aby lidstvo nebo národ vůbec přežily. Nastala

28.2.2023 v 12:05 | Karma článku: 7.23 | Přečteno: 95 | Diskuse

Miloslav Závorka

Zase musíme číst mezi řádky

Všichni lidé, co zažili vládu komunistů, si jistě dobře pamatují, že každý člověk, co se nechtěl zbláznit, nebo rezignovat pro zdánlivou bezvýchodnost situace, musel umět číst mezi řádky. Jinými slovy: dělat vlastní selekci všeho,

27.2.2023 v 10:37 | Karma článku: 34.41 | Přečteno: 1042 | Diskuse

Miloslav Závorka

Bude mít Česká republika druhý vítězný únor? Všichni s jiným pohledem na věc budou umlčeni

Kroky naší povedené vlády k urychlenému přijetí zákona o dezinformacích tomu nasvědčují. Každý, kdo nebude souhlasit s oficiálním názorem naší vlády a jí pověřených ́odborníků ́, bude odstřižen od internetu.

16.2.2023 v 18:35 | Karma článku: 35.19 | Přečteno: 944 | Diskuse

Miloslav Závorka

Proč český národ opakovaně volí za prezidenta komunistu?

Jsme snad jako národ stádo hlupáků? Nepamatujeme si, co bylo před rokem 89? V 89. jsem byl prvně v životě hrdý,

5.2.2023 v 18:38 | Karma článku: 24.30 | Přečteno: 618 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 34.01 | Přečteno: 582 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 29.31 | Přečteno: 2035 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 16.78 | Přečteno: 291 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 6.32 | Přečteno: 208 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 18.46 | Přečteno: 274 | Diskuse
Počet článků 62 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1080

S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...